Statsautoriseret fodterapeut

Personlig service

Afslappet stemning

​Fodpleje giver flotte og sunde fødder

Gå godt, gå til fodterapeut. Regelmæssig fodpleje kan hjælpe dig med at forebygge problemer, sådan at du i fremtiden kan gå og løbe uden at skænke fødderne en tanke. Sunde fødder er ikke en selvfølge, og derfor er en fodplejebehandling i Valby nær Frederiksberg og Sydhavnen fra tid til anden en god idé. 

Behandling af fødder kan have et skønhedsmæssigt formål for at sikre dig bløde og flotte fødder, men en fodpleje og tilhørende behandling kan også hjælpe i forbindelse med diabetes, nedgroede negle, gigt og arvæv. Vi tager  os af alle former for fodproblematikker.


Tilskud til fodpleje

Din læge har mulighed for at henvise dig til behandling med tilskud fra den offentlige sygesikring.
Dette kan være af deciderede sundhedsmæssige årsager, hvor din læge skønner, at fodpleje og behandling er det rigtige.

I forbindelse med en professionel fodpleje vil du også få information om, hvordan du bedst plejer dine fødder fremadrettet, hvad end det måtte være af sundhedsmæssige årsager eller blot skønhedsmæssige.

VI kan ikke behandle neglesvamp, selve behandlingen skal ske hos dig egen læge. Dog kan vi vejlede sig i pleje og klargøre neglen til behandling.

Kontakt os

Hvis du har lyst til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os på telefon 36 46 33 48 eller skrive til vores e-mail klinik-for-fodterapir@mail.dk​, ligesom du også er velkommen til at besøge vores klinik i Valby tæt på Frederiksberg og det øvrige København.

Lad os høre fra dig i dag​

Står du med nogle spørgsmål, så kan du altid kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe dig.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores åbningstider

Mandag

Tirsdag 

Onsdag

Torsdag

Fredag

8.00 - 17.00

8.00 - 17.00

8.00 - 17.00

8.00 - 17.00

8.00 - 17.00

​Kontakt os

VI MEDLEM AF