Statsautoriseret fodterapeut

Personlig service

Afslappet stemning

Fodpleje der giver dig flotte og sunde fødder​

Ønsker du sunde fødder? Så anbefaler vi, at du går en tur til fodterapeut. Regelmæssig fodpleje kan nemlig hjælpe dig med at forebygge en lang række forskellige problemer, sådan at du i fremtiden både kan gå og løbe, uden at du behøver at skænke dine fødder en tanke.. Er det ikke dejligt at tænke på?

Sunde fødder er bestemt ikke en selvfølge, og derfor er en fodbehandling fra tid til anden en rigtig god idé. Leder du efter en dygtig fodplejer i nærheden af Valby, Sydhavnen eller Frederiksberg, så kan du med stor fordel vælge at besøge vores klinik, Klinik for Fodterapi, på Valby Langgade.

Behandling og pleje af dine fødder

Behandling og pleje af fødder kan have et skønhedsmæssigt formål for at sikre dig bløde og flotte fødder, men en fodpleje og tilhørende behandling af dine fødder kan også være behjælpelig i forbindelse med blandt andet:

  • Diabetes
  • Nedgroede negle
  • Gigt
  • Arvæv

Hos Klinik for Fodterapi tager vi os af alle former for fodproblematikker, så kig endelig forbi eller kontakt os for at booke en tid hos os.

I forbindelse med en professionel fodpleje hos os vil du også få information om, hvordan du bedst plejer dine fødder fremadrettet, hvad end det måtte være af sundhedsmæssige årsager eller blot skønhedsmæssige årsager.

Vær dog opmærksom på, at vi ikke kan behandle neglesvamp. Lider du af neglesvamp, skal selve behandlingen ske hos din egen læge. Til gengæld kan vi dog godt vejlede dig i pleje af din negl, ligesom vi også kan klargøre den pågældende negl til behandlingen hos din egen læge.

Har du nedgroede negle?

Har du en eller flere nedgroede negle, er det vigtigt, at du får behandling så hurtigt som muligt. Dette er for at forebygge eventuelle infektioner i dine tæer forårsaget af indgroede negle.

Vi kan hjælpe dig med hurtigt at få lindret dine smerter. Dette sker ved, at vi fremstiller tynde bøjler af enten stål eller plast, som vi sætter på den pågældende negl. Bøjlen har herefter til formål at rette neglen langsomt op, så den kommer tilbage til sin naturlige form.

Går du skævt, eller har du en fejlstilling?

Mange har en tendens til at gå skævt, når de enten går eller løber, ligesom der også er mange, der har en fejlstilling i deres fødder, uden at de er klar over det.

Begge dele kan komme til udtryk på forskellige måder. Det kan for eksempel komme til udtryk i form af smerter i ryggen. I så fald kan det være nødvendigt at have de rette indlæg i skoene, og det kan vi hjælpe dig med. Vi kan for eksempel fremstille individuelle indlæg, der passer til din fod.

Har du meget hård hud?

Hård hud er noget, som mange plages af, men det er ikke normalt. Faktisk er det et advarselstegn, og det er kroppens eget forsvar mod fejlbelastning og tryk. Derfor er det ikke tilstrækkeligt blot at fjerne den hårde hud. Det er vigtigt at finde årsagen hertil, så du fremover kan undgå problemet.

Vi kan for eksempel foretage en grundig forundersøgelse og analyse af din gang, så vi kan fremstille individuelle indlæg til dine sko. Du skal blot kigge forbi vores klinik og fortælle om dine udfordringer, så hjælper vi dig med den rette fodpleje.

Hvad koster fodpleje?

Der kan være meget stor forskel på, hvor meget fodpleje koster alt afhængigt af, hvilken behandling du har behov for, hvor ofte vi anbefaler, at du kommer forbi, og om du har mulighed for at opnå tilskud til din behandling.

Tilskud til din fodbehandling

Din læge har mulighed for at henvise dig til en behandling hos en fodterapeut med tilskud fra den offentlige sygesikring. Dette kan være i forbindelse med, at lægen vurderer, at der er tale om deciderede sundhedsmæssige årsager, hvor det er lægens skøn, at fodpleje og behandling er det rigtige. I så fald har du mulighed for at opnå en billigere pris på din fodbehandling, fordi du netop får tilskud fra den offentlige sygesikring til behandlingen.

Kontakt os og hør mere om vores priser eller behandlinger

Hvis du har lyst til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe lige netop dig med dine udfordringer, eller hvis du ønsker at indhente information om vores priser, så er du altid meget velkommen til at kontakte os enten ved at ringe til os på telefon 36 46 33 88 eller ved at skrive til vores e-mail klinik-for-fodterapi@mail.dk.

Derudover er du selvfølgelig også altid meget velkommen til at besøge vores klinik på Valby Langgade tæt på både Frederiksberg og det øvrige København.​

Lad os høre fra dig i dag​

Står du med nogle spørgsmål, så kan du altid kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe dig.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores åbningstider

Mandag

Tirsdag 

Onsdag

Torsdag

Fredag

8.00 - 17.00

8.00 - 17.00

8.00 - 17.00

8.00 - 17.00

8.00 - 17.00

​Kontakt os

VI MEDLEM AF